Приймаємо замовлення 7 днiв на тиждень он-лайн
Без вихiдних!

falz.in.ua@gmail.com

БЛОКНОТИ: ВIД 1 ШТ ДО МАСОВИХ ТИРАЖIВ

Блокноти є унiверсальним iнструментом як для бiзнеса, так i для власного використання. Майже кожному з нас, якщо не кожному, в життi дарували блокнот, i це завжди приносило радiсть - адже з'явився свiй iнструмент для записiв, iдей, замiток, малюнкiв. 

В дiловому свiтi - подарунок на виставцi чи презентацiї блокноту з iншими промо матерiалами, є частиною культури. На його сторiнках можна розмiстити логотип компанiї та всi контактнi данi. В нашi днi, на обкладинцi ще можна розмiстити qr код, який буде перенаправляти людину на Ваш сайт чи вiдеоконтент про Вашу компанiю чи товар. При бажаннi, залишити внутрiшнi листи пустими також можна. 

При замовленнi друку блокнотiв можна обрати де поставити пружину - або зверху, щоб блокнот перегортався вверх, або збоку - щоб вiн вiдкривався як зошит. Все залежить вiд особистих вподобань чи позицiювання блокнота. Блокноти формата А5 чи А6 зазвичай робляться з пружиною зверху, а блокноти А4 зручнiше листати, коли пружина збоку. Колiр пружини використовуємо бiлий та чорний. Вибiр за Вами.

Кiлькiсть листiв в блокнотах може бути рiзна, але зазвичай це 25, 50, 75 та 100 листiв. 

Ми з радiстю Вам допоможемо  виготовити блокноти та вiдправити за вказаною адресою точно в срок.

Замовити дизайн поліграфії

Потрібен дизайн-макет майбутнього друкованого виробу? З радістю допоможемо Вам! Напишіть нижче свої контактні дані (ім'я та телефон) та виберіть на який продукт хочете замовити дизайн. Натисніть на замовлення, і ми Вам передзвонимо.

 

БЛОГ

В цьому роздiлi ми намагаємось розмiщувати кориснi для Вас цiкавi статтi та замiтки про продукти, якi Ви можете замовити у нас на сайтi а також про новинки, якi з'являються.

ОПЕРАТИВНО
ПОВНИЙ ЦИКЛ ВИРОБНИЦТВА
ПОСЛУГИ ДИЗАЙНЕРА
ДЕКIЛЬКА ТЕХНОЛОГIЙ
Зворотний дзвінок
Telegram
Viber