Приймаємо замовлення 7 днiв на тиждень он-лайн
Без вихiдних!

falz.in.ua@gmail.com

БУКЛЕТИ: ЯКИЙ ВИД ТА ПАПIР КРАЩЕ ВСЬОГО?

Буклет сьогоднi - це мега унiверсальний iнструмент для коммунiкацiї з клiєнтом та просування товарiв компанiї. Його використовують як iнформацiйний бюлетень для знайомства з компанiєю, як меню та iнформування про знижки при доставцi їжi, як меню в кафе, ресторанах. Рiзновидiв популярних буклетiв зазвичай декiлька: залежить вiд кiлькостi сгибiв листа:

Буклети гармошкою чи внамотку - тут використовується два сгиби, i тодi лист виходить як флаєр. Його зручно вiдкривати та зберiгати, легко класти в конверт для вiдправки та доставки з товаром. Цей вид буклета дуже популярний у наших замовникiв.

Буклети лист навпiл - тут використовується один сгиб, та є рiзнi розмiри: зазвичай вiд А4 до А6 та подвiйний флаєр. Плюс даного буклета - эце швидкий доступ до iнформацiї без зайвих вiдкриттiв та перегортувань.

Папiр для буклетiв iнформацiйних ми рекомендуємо 115-150 г/м2. А для меню в кафе та ресторани - папiр вiд 250 г/м2 та бажано покривати такi буклети ламiнацiєю глянцевою чи матовою на вибiр. Так як буклети-меню часто використовуються вiдвiдувачами та мають бути не затяганими, а мати привабливий свiжий вигляд, от саме це й забезпечить ламiнацiя.

Друк буклетiв в друкарнi FALZ вiд 1 дня, якщо у Вас не має дизайна (макета) буклета - нашi дизайнери легко допоможуть Вам створити його. Вiдправляємо Новою поштою БЕЗКОШТОВНО

Замовити дизайн поліграфії

Потрібен дизайн-макет майбутнього друкованого виробу? З радістю допоможемо Вам! Напишіть нижче свої контактні дані (ім'я та телефон) та виберіть на який продукт хочете замовити дизайн. Натисніть на замовлення, і ми Вам передзвонимо.

 

БЛОГ

В цьому роздiлi ми намагаємось розмiщувати кориснi для Вас цiкавi статтi та замiтки про продукти, якi Ви можете замовити у нас на сайтi а також про новинки, якi з'являються.

 

ОПЕРАТИВНО
ПОВНИЙ ЦИКЛ ВИРОБНИЦТВА
ПОСЛУГИ ДИЗАЙНЕРА
ДЕКIЛЬКА ТЕХНОЛОГIЙ
Зворотний дзвінок
Telegram
Viber