Приймаємо замовлення 7 днiв на тиждень он-лайн
Без вихiдних!

falz.in.ua@gmail.com

ДРУК КАТАЛОГIВ ТА БРОШЮР: РIЗНОВИДИ, ТЕХНОЛОГIЇ

   

Як визначитися який каталог потрiбен?

1) Потрiбно розумiти яка кiлькiсть сторiнок буде у виробi. Важливо, щоби кiлькiсть сторiнок була парною. Зазвичай з урахуванням обкладинки замовляють клiєнти до 80 стор. Але пам'ятайте: важлива не кiлькiсть сторiнок, а якiсть iнформацiї в серединi.

2) Покритття для обкладинки. Якшо Ви знаєте, що каталог/брошюра буде використовуватись довгий час, то краще застосувати ламiнацiю глянець чи матову для захисту зовнiшньої сторони обкладинки вiд зовнiшнiх факторiв. Внутрiшню сторону зазвичай ламiнацiєю покривати не треба.

3) Вид крiплення. Ми використовуємо для зшивання каталога декiлька видiв крiплень: скоба, пружина та м'який переплiт. Чим товще каталог, тим надiйнiше крiплення має бути. При невеликiй кiлькостi сторiнок (до 60) вiдмiнно пiдходить скоба, якщо бiльше - краще використати пружину чи м'який переплiт. М'який переплiт бачила кожна людина, яка читає журнали, принцип такий самий - стопка сторiнок з обкладинкою склеєнi в торцi.

4) Орiєнтацiя сторiнок. Завчасно продумайте яку обрати: книжкову чи альбомну. Клiєнту, на якого розрахований каталог, дмає бути зручно його використовувати.  При замовленнi квадратних розмiрiв, само собою данна опцiя зайва.

5) Кiлькiсть. В друкарнi FALZ друк каталогiв вiд 10 шт.  Краще цей момент врахувати при плануваннi замовлення друку каталогiв чи брошюр. Щоби не дозамовляти в найближчий час, заощадивши грошi. Зазвичай, чим бiльше тираж, тим дешевше один екземпляр в перерахунку на одиницю.

6) Папiр для обкладинки та внутрiшнього блоку. Зазвичай обкладинка робиться товще, нiж внутрiшнi аркушi. Але все залежить вiд продукта, який Ви просуваєте за допомогою каталогiв. Стандарт: обкладинка на паперi 250 г/м2+ламiнацiя глянцева чи матова та внутрiшнi листи на паперi 130 г/м2. 

Для виготовлення каталогiв чи брошюр ми використовуємо двi технологiї друку: цифрову чи офсетну. Все залежить вiд тиража. До 100 шт зазвичай це цифровий друк, а вiд 100 шт та бiльше - офсетний друк. Замовляючи друк каталогiв в друкарнi FALZ, Ви отримаєте дiйсно якiснi каталоги за разумною цiною з доставкою в будь-який регiон України.

Замовити дизайн поліграфії

Потрібен дизайн-макет майбутнього друкованого виробу? З радістю допоможемо Вам! Напишіть нижче свої контактні дані (ім'я та телефон) та виберіть на який продукт хочете замовити дизайн. Натисніть на замовлення, і ми Вам передзвонимо.

 

БЛОГ

В цьому роздiлi ми намагаємось розмiщувати кориснi для Вас цiкавi статтi та замiтки про продукти, якi Ви можете замовити у нас на сайтi а також про новинки, якi з'являються.

ОПЕРАТИВНО
ПОВНИЙ ЦИКЛ ВИРОБНИЦТВА
ПОСЛУГИ ДИЗАЙНЕРА
ДЕКIЛЬКА ТЕХНОЛОГIЙ
Зворотний дзвінок
Telegram
Viber