Приймаємо замовлення 7 днiв на тиждень он-лайн
Без вихiдних!

falz.in.ua@gmail.com

ЛОГОТИП ТА ФIРМОВИЙ СТИЛЬ ДЛЯ ВАШОЇ КОМПАНIЇ ЧИ БРЕНДА


style

В друкарнi FALZ Ви можете замовити також послугу розробки логотипа та фiрмового стилю.

ЛОГОТИП - графiчний знак, емблема чи символ, який використовує компанiя для зростання впiзнаностi та розпiзнаваємостi в соцiумi. Також логотип використовується як товарний знак. 

Типи логотипiв: 

  1. Шрифтове зображення.
  2. Фiрмовий знак (графiчне зображення).
  3. Фiрмовий блок — поєднання фiрмового знаку та шрифтового зображення.

 

Функцiї iдеального логотипа (їх шiсть):

 

ФIРМОВИЙ СТИЛЬ - сукупнiсть елементiв, забезпечуючих стильову єднiсть зовнiшнього виду для всiх об'єктiв, маючих вiдношення до бренду. Основнi функцiї ФIРМОВОГО СТИЛЯ: iдентифiкацiя, довiра, реклама.

Основнi елементи КОРПОРАТИВНОГО СТИЛЯ: логотип, кольори, шрифти. 

В друкарнi FALZ Вы можете замовити як розробку логотипа та фiрмового стилю, так i друк полiграфiчної продукцiї для Вашого бренда: вiзитки, листiвки, каталоги, папки, банери, буклети та ще великий перелiк продуктiв з нашого сайта. А ще ми можемо нанести Ваш бренд на посуд, одяг, пакети, ручки та iншi сувенiри i елементи повсякденного використання. 

Замовити дизайн поліграфії

Потрібен дизайн-макет майбутнього друкованого виробу? З радістю допоможемо Вам! Напишіть нижче свої контактні дані (ім'я та телефон) та виберіть на який продукт хочете замовити дизайн. Натисніть на замовлення, і ми Вам передзвонимо.

 

 

БЛОГ

В цьому роздiлi ми намагаємось розмiщувати кориснi для Вас цiкавi статтi та замiтки про продукти, якi Ви можете замовити у нас на сайтi а також про новинки, якi з'являються.

 

ОПЕРАТИВНО
ПОВНИЙ ЦИКЛ ВИРОБНИЦТВА
ПОСЛУГИ ДИЗАЙНЕРА
ДЕКIЛЬКА ТЕХНОЛОГIЙ
Зворотний дзвінок
Telegram
Viber