Приймаємо замовлення 7 днiв на тиждень он-лайн
Без вихiдних!

falz.in.ua@gmail.com

ДРУК ПАПОК: НЕЗАМIННИЙ IНСТРУМЕНТ В ДIЛОВОМУ СВIТI



Фiрмова папка - це чудовий спосiб як видiлити свою компанiю при презентацiях чи оформленi угоди, так i доповнити фiрмовий стиль всерединi органiзацiї. Друк папок починається вiд 100 шт, та чим бiльший тираж, тим дешевше вийде цiна за одиницю. Папки зi слоганом компанiї, логотипом, авторськими фото чи картинками - це пiдкреслить статуснiсть органiзацiї. 

Дуже часто використовують свої фiрмовi папки агенства неркхомостi при оформленнi угод, чи приватнi клiнiки, для видачi результатiв пацiєнту. Також активно використовують друк папок будiвельнi компанiї, юридичнi фiрми. Довiра до компанiй, де все враховано, завжди дуже висока.

В друкарнi FALZ для друку папок ми використовуємо картон 350 г/м2, цього зазвичай достатньо для комфортного використання. Також для надання папкам бiльш привабливого вигляду можна використовувати ламiнацiю: глянцеву чи матову. 

У нас два шаблони: с товщiною корешка торцевого 5 мм (для невеликого об'єму документiв) та 7 мм (для бiльш вагомого об'єму).

А також: макет папки можуть зробити нашi дизайнери за 150-250 грн.

Замовити дизайн поліграфії

Потрібен дизайн-макет майбутнього друкованого виробу? З радістю допоможемо Вам! Напишіть нижче свої контактні дані (ім'я та телефон) та виберіть на який продукт хочете замовити дизайн. Натисніть на замовлення, і ми Вам передзвонимо.

 

 

БЛОГ

В цьому роздiлi ми намагаємось розмiщувати кориснi для Вас цiкавi статтi та замiтки про продукти, якi Ви можете замовити у нас на сайтi а також про новинки, якi з'являються.

ОПЕРАТИВНО
ПОВНИЙ ЦИКЛ ВИРОБНИЦТВА
ПОСЛУГИ ДИЗАЙНЕРА
ДЕКIЛЬКА ТЕХНОЛОГIЙ
Зворотний дзвінок
Telegram
Viber