Приймаємо замовлення 7 днiв на тиждень он-лайн
Без вихiдних!

falz.in.ua@gmail.com

ВIЗИТКИ: ЯКI ЗАМОВИТИ?

ВIЗИТКИ: якi замовити особисто для себе?

 

Замовити друк вiзиток для себе в друкарнi FALZ можна швидко, якiсно та легко: ми друкуємо вiзитки як по готовим макетам наданими вiд Вас, так i можемо зробити дизайн вiзитки, та надрукувати за допомогою декiлькох технологiй. Особиста вiзитка - це прекрасна можливiсть представити себе як спецiалiста чи як особистий бренд та бренд компанiї. Зазвичай таку вiзитку дають потенцiйному партнеру чи клiєнту на зустрiчi для зворотнього зв'язку. Ми робимо друк вiзиток на картонах вiд  280 г/м2 та за допомогою декiлькох технологiй: цифровий та шовкотрафаретний друк, тиснення. Також Ви можете замовити вiзитки пластиковi в нашiй друкарнi.

Кiлькiсть вiзиток для себе зазвичай колихається вiд 50 до 1000 шт, все залежить вiд Вашої активностi та кiлькостi зустрiчей. Золота середина – 100-200 шт.

На таких вiзитках розмiщують прiзвище, iм'я та по батьковi, контакти (телефони, пошту, месенджери), посада, сайт, логотип компанiї.  А також рухайтесь в сторону сучасностi  -  qr код також буде не зайвим для швидкого доступу до сайту, соцiальної мережi або портфолiо робот. Особистi вiзитки як правило одностороннi, але часто клiєнти використовують другу сторону для уточнення послуг, якi надають, розмiщення qr коду чи послуг своєї компанiї. Матерiали для таких вiзиток в друкарнi FALZ можуть бути такi:

 

- вiзитки на крейдяному картонi вiд 300 до 450 г/м2. Технологiя друку: цифрова, офсетна. Чим товще вiзитка, тим вона жорсткiше та бiльш зручна при зберiганнi. Можна також для бiльшої привабливостi та захисту вiзитки вiд зовнiшнiх факторiв використовувати спецiальнi покриття: уф-лак, ламiнацiя матова, глянцева чи бархат – soft touch.

 - дизайнерськi картони 280-400 г/м2. Технологiя друку: цифровий чи шовкотрафаретний, тиснення. Чудовий вибiр, якщо Ви хочете дiйсно видiлитися серед iнших. Вони прекраснi на додитик та виготовлення, їх хочеться часто роздивлятись та дiйcно залишити у себе. Дизайнерськi картони мають рiзноманiтну кольорову палiтру, тому краще по цьому питанню проконсультуватися з нашими менеджерами.

- вiзитки пластиковi. Технологiя друку: цифрова. Також не стандартнi вiзитки для себе. Така вiзитка має формат пластикової карти та може бути глянцева, матова, прозора, срiбло чи золото. Вiзитки пластиковi довговiчнi та практичнi. 

 

Замовити дизайн поліграфії

Потрібен дизайн-макет майбутнього друкованого виробу? З радістю допоможемо Вам! Напишіть нижче свої контактні дані (ім'я та телефон) та виберіть на який продукт хочете замовити дизайн. Натисніть на замовлення, і ми Вам передзвонимо.

 

БЛОГ

В цьому роздiлi ми намагаємось розмiщувати кориснi для Вас цiкавi статтi та замiтки про продукти, якi Ви можете замовити у нас на сайтi а також про новинки, якi з'являються.

 

ОПЕРАТИВНО
ПОВНИЙ ЦИКЛ ВИРОБНИЦТВА
ПОСЛУГИ ДИЗАЙНЕРА
ДЕКIЛЬКА ТЕХНОЛОГIЙ
Зворотний дзвінок
Telegram
Viber