Приймаємо замовлення 7 днiв на тиждень он-лайн
Без вихiдних!

falz.in.ua@gmail.com

ЗАХИСНЕ ПОКРИТТЯ ДЛЯ ПРОДУКЦIЇ: НАВIЩО?

 

ЩО ТАКЕ ЗАХИСНЕ ПОКРИТТЯ?

В нашiй друкарнi ми використовуємо два види захисного покриття: ламiнацiю та УФ-лак.

ЛАМIНАЦIЯ

Ламiнацiя - це полiмерна плiвка, головна функцiя якої - захистити продукцiю вiд зовнiшнiх впливiв. В друкарнi FALZ  ми використовуємо плiвку глянцеву, матову та оксамитову soft touch. Якщо плануєте додатково писати на виробi (наприклад сертифiкатi), то  ламiнацiю краще не використовувати, так як писати по нiй складно i напис потiм стирається. Тепер за рiзновидами:

ГЛЯНЦЕВА ЛАМIНАЦIЯ - придає виробу додатковий блиск та кольори друку робить бiльш насиченими, яскравими. Можна наносити ламiнацiю як з однiєї сторони так i з другої.

МАТОВА ЛАМIНАЦIЯ - це вид бiльш елегантної плiвки, вона приємна на дотик, робить кольори приглушеними, надаючи виробу (наприклад вiзитцi) бiльш елегантний вигляд.

ЛАМIНАЦIЯ ОКСАМИТ SOFT TOUCH  - на наш смак найприємнiша ламiнацiя - на вигляд вона не вiдрiзняється вiд матової, але на дотик...оксамит. Таку вiзитку хочеться торкатись руками, її приємно використовувати.

Ламiнацiю в основному наносять на такi продукти: вiзитки, календарi, обкладинки блокнотiв, меню для закладiв харчування, пакування, подарунковi сертифiкати не персоналiзованi.

УФ-ЛАК

Окрiм ламiнацiї ми використовуємо нанесення спецiального лака, для придання продукцiї глянцю та захисних властивостей. Лак має високу стiйкiсть до стирання. 

Замовити дизайн поліграфії

Потрібен дизайн-макет майбутнього друкованого виробу? З радістю допоможемо Вам! Напишіть нижче свої контактні дані (ім'я та телефон) та виберіть на який продукт хочете замовити дизайн. Натисніть на замовлення, і ми Вам передзвонимо.

 

БЛОГ

В цьому роздiлi ми намагаємось розмiщувати кориснi для Вас цiкавi статтi та замiтки про продукти, якi Ви можете замовити у нас на сайтi а також про новинки, якi з'являються.

 

ОПЕРАТИВНО
ПОВНИЙ ЦИКЛ ВИРОБНИЦТВА
ПОСЛУГИ ДИЗАЙНЕРА
ДЕКIЛЬКА ТЕХНОЛОГIЙ
Зворотний дзвінок
Telegram
Viber